Annons

Uppgifter: KFF:s förre skyttekung nära MFF

Förre Kalmar FF-spelaren Marcus Antonsson är nära en övergång till Malmö FF, uppger Expressen.
Publicerad 13 juli 2018
KALMAR 20170527
Leeds Marcus Antonsson i publiken under lördagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Kalmar FF och GIF Sundsvall på Guldfågeln Arena.
Foto: Patric Söderström / TT / kod 10760
KALMAR 20170527 Leeds Marcus Antonsson i publiken under lördagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Kalmar FF och GIF Sundsvall på Guldfågeln Arena. Foto: Patric Söderström / TT / kod 10760Foto: 10760

2016 stod Marcus Antonsson för tio allsvenska mål på tolv matcher för Kalmar FF innan han värvades till Leeds. Anfallaren hann med 16 ligamatcher och ett mål innan han under förra säsongen lånades ut till Blackburn Rovers och var med om att ta upp laget till Championship. Antonsson stod för sju fullträffar under året.

Nu uppger Expressen att 27-åringen är nära en övergång till Malmö FF. Expressen skriver att Antonsson bara är detaljer från att bli klar.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons