Annons

Uppgifter: Dansk back på väg till KFF

Pascal Gregor har gjort rikligt med matcher i danska ligan.
Nu kan han vara på väg till Kalmar FF.
– Det har jag ingen kommentar till, säger FC Helsingörs direktör.
KALMAR • Publicerad 30 januari 2019
Pascal Gregor under en match med Danmark i OS i Rio 2016.
Pascal Gregor under en match med Danmark i OS i Rio 2016.Foto: Leo Correa

Pascal Gregor har de två senaste säsongerna huserat i danska FC Helsingör. Men har tidigare representerat FC Nordsjælland i flera år. Nu skriver danska Bold.dk att Kalmar FF visar intresse för mittbacken.

– Det har jag ingen kommentar till. Jag kan konstatera att det inte bara finns intresse från en klubb, men jag kan inte säga något om huruvida det kommit ett bud eller inte, säger danske direktören Janus Kyhl till Bold.dk.

Annons

Bold skriver vidare att KFF har lagt ett bud på Pascal Gregor. Men Kyhl ser gärna att han fortsätter i Helsingör.

– Pascal är en extremt begåvad spelare som vi gärna vill behålla under våren och vi kommer gå långt för att behålla honom.

Gregor representerade Danmark i OS i Rio 2016 och har totalt spelat nio landskamper i U21 respektive U23-landslaget. Den snart 25-årige Gregor har totalt gjort 143 matcher i Superligan sedan 2012, den här säsongen har det blivit 18 matcher och tre mål i det FC Helsingör som nu spelar i näst högsta serien. Helsingör ligger sist i tabellen med endast 19 inspelade poäng.

Sporten söker Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam för en kommentar.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons