Timmernabben–Fårbo 4–1

Fotboll, division 5 nordöstra • Publicerad 2 juli 2018
August Norell, med nummer elva på ryggen, noterades för fyra mål mot Fårbo.
August Norell, med nummer elva på ryggen, noterades för fyra mål mot Fårbo.Foto: Jesper Hallberg

August Norell bjöd på show när Timmernabben besegrade tabelljumbon med 4–1. 22-åringen noterades för samtliga fyra mål i hemmalaget.

– Vi ledde efter första halvlek med 4–0, och August hade gjort alla fyra målen. I andra fick Fårbo en straff som de reducerade. Den halvleken får vi bara glömma, säger Timmernabbens tränare Patrik Lindeborg.

August Norell stack ut i ett starkt kollektiv hos hemmalaget. Timmernabben avslutar vårsäsongen borta mot Stjärnan på torsdag.