Annons

Thorbjörnsson: ”Väldigt, väldigt speciell match”

Fotboll • Publicerad 17 september 2018
Dalkurds Markus Thorbjörnsson med bollen under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Kalmar FF och Dalkurd FF på Guldfågeln Arena.
Dalkurds Markus Thorbjörnsson med bollen under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Kalmar FF och Dalkurd FF på Guldfågeln Arena.Foto: Patric Söderström/TT

0 - 0 slutade första halvlek mellan Kalmar FF och Dalkurd på Guldfågeln arena.

För Markus Thorbjörnsson, som är utlånad från Kalmar FF till just Dalkurd, är mötet extra speciellt.

Annons

– Det behöver man inte vara någon raketforskare för att förstå att det är en väldigt, väldigt speciell match. Men just nu spelar jag i Dalkurd. Vi måste vara väldigt noggrann här och jag tycker att vi blir lite lite låga ibland, de har många skickliga spelare. Rasmus (Elm) styr hela matchen känns det som, de är skickliga där, men jag tycker att vi kontrollerar det ganska bra, det är väl nästan vi som har haft den farligaste chansen tycker jag, säger Markus Thorbjörnsson till Cmore efter första halvlek.

Snackisen från första halvlek var annars den målställning som efter bara sju minuter fick bytas ut på grund av ett trasigt stag.

Avbrottet i matchen resulterade i tio tilläggsminuter.

Cmore: Tio minuter tillägg har du varit med om det i första halvlek tidigare?

– Nej, jag tyckte att han la på lite väl mycket. Det kändes som det var sex, sju minuter så jag vette fan var han hittade de tio minuterna, säger Markus Thorbjörnsson.

I den 54:e matchminuten byttes Markus Thorbjörnsson ut.

Anton LernstålSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons