Annons

Taylor lämnar: ”Älskat att träna Lindsdal”

Nu är det klart. Jonathan Taylor följer inte med Lindsdals IF ner i division 3.
– Jag har älskat att träna Lindsdal, säger Taylor.
Lindsdal • Publicerad 8 november 2018
Jonathan Taylor lämnar Lindsdal efter ett år som huvudtränare.
Jonathan Taylor lämnar Lindsdal efter ett år som huvudtränare.

Sporten har tidigare skrivit att Jonathan Taylors framtid i Lindsdal var oviss och att Ängö BK drog i tränaren som spelare. Efter en strulig säsong som slutade med att Lindsdal degraderades till fotbollstrean står det nu klart att Taylor lämnar föreningen. 33-åringen befinner sig just nu på semester i Florida och svarar via sms.

– Ja, klubben har beslutat sig för att gå vidare i en annan riktning. Jag tog för lång tid på mig med mitt beslut så jag måste respektera att de vill att saker händer snabbare, säger Jonathan Taylor.

Annons

Engelsmannen kom till Lindsdal som spelare för fem säsonger sedan och hann även med att representera IFK Berga. Efter den aktiva karriären var han först assisterande tränare till Johan Israelsson och tog över huvudansvaret inför förra säsongen.

Är du okej med att Lindsdal valde att gå vidare?

– Jag är okej med det, en del av mig ville lämna på grund av familjetid och arbetet men samtidigt är det tungt då jag har älskat att träna Lindsdal med alla kring laget och spelarna.

Daniel BogeforsSkicka e-post
David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons