Sport

Taylor lämnar: ”Älskat att träna Lindsdal”

Lindsdal Artikeln publicerades

Nu är det klart. Jonathan Taylor följer inte med Lindsdals IF ner i division 3.

– Jag har älskat att träna Lindsdal, säger Taylor.

Jonathan Taylor lämnar Lindsdal efter ett år som huvudtränare.
Jonathan Taylor lämnar Lindsdal efter ett år som huvudtränare.

Sporten har tidigare skrivit att Jonathan Taylors framtid i Lindsdal var oviss och att Ängö BK drog i tränaren som spelare. Efter en strulig säsong som slutade med att Lindsdal degraderades till fotbollstrean står det nu klart att Taylor lämnar föreningen. 33-åringen befinner sig just nu på semester i Florida och svarar via sms.

– Ja, klubben har beslutat sig för att gå vidare i en annan riktning. Jag tog för lång tid på mig med mitt beslut så jag måste respektera att de vill att saker händer snabbare, säger Jonathan Taylor.

Engelsmannen kom till Lindsdal som spelare för fem säsonger sedan och hann även med att representera IFK Berga. Efter den aktiva karriären var han först assisterande tränare till Johan Israelsson och tog över huvudansvaret inför förra säsongen.

Är du okej med att Lindsdal valde att gå vidare?

– Jag är okej med det, en del av mig ville lämna på grund av familjetid och arbetet men samtidigt är det tungt då jag har älskat att träna Lindsdal med alla kring laget och spelarna.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.