Succéinhopp av förre KFF-anfallaren

Förre Kalmar FF-anfallaren Marcus Antonsson stod i kväll för ett riktigt succéinhopp i Europa League.
Publicerad 29 november 2018
Malmös Marcus Antonsson kvitterar till 2-2 under torsdagens fotbollsmatch i Europa League (grupp l) mellan Malmö FF och KRC Genk på Malmö Stadion.Foto: Andreas Hillergren/TT

Hans nuvarande klubb Malmö FF jagar avancemang till Europa Leagues slutspel och mötte gruppledaren Genk från Belgien. Bortalaget ledde med 2–0 när Arnor Traustason i den 53:e minuten byttes ut och ersattes av Marcus Antonsson.

Den förre KFF-stjärnan hann vara på planen i 12 minuter innan han spelade fram till Oscar Lewickis reduceringsmål. Två minuter senare slog Antonsson till själv och satte 2–2.

Det blev slutresultatet i matchen. Samtidigt vann Besiktas mot Sarpsborg vilket innebär att gruppen är ett rejält getingbo inför sista omgången. Genk leder på 8 poäng, Besiktas är tvåa på 7, Malmö FF trea på 6 och Sarpsborg fyra med 5 poäng. I den sista gruppspelsmatchen möter MFF Besiktas på bortaplan. Ettan och tvåan i gruppen går vidare till slutspelet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.