Sport

Stjärnan skadad – missar matchen mot KFF

Fotboll Artikeln publicerades
Junior är korsbandsskadad och blir borta från spel en längre tid.
Foto: Nils Petter Nilsson/TT
Junior är korsbandsskadad och blir borta från spel en längre tid.

Hammarbys mittfältsstjärnan Junior är skadad och missar matchen mot Kalmar FF på söndag.

Det var redan klart att förstemålvakten Johan Wiland är borta för resten av säsongen på grund av en axelskada. Nu har tabelltrean Hammarby drabbats av nästa avbräck i fotbollsallsvenskans slutspurt. Mittfältsstjärnan Junior blev skadad i mötet med Malmö FF senast, och enligt Hammarbys webbplats har en magnetkameraundersökning visat att det rör sig om en korsbandsskada som måste opereras.

"Ibland går saker och ting inte som man tänkt sig i livet. Det är ingen rolig upplevelse men det är bara att göra det bästa av svåra situationer och gå starkare ur det. Jag vill tacka för den här säsongen och önskar mina lagkamrater och alla hammarbyare en jättebra avslutning på säsongen", säger Junior till Hammarbys webbplats.

"Det här är förstås väldigt tråkigt för Junior, men i det korta perspektivet betyder det att någon av de andra spelarna får kliva fram i de fyra sista omgångarna, för där känner vi att vi har täckning", säger sportchefen Jesper Jansson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.