Annons

SSL-vadet – tatuerade in lagkompisens autograf: ”Gav en morot”

FBC Kalmarsund tog klivet till Superligan.
Då tatuerade Max Johansson in lagkompisen Tim Nyanders autograf på armen.
– Jag gav honom en morot efter förlusten mot Salem, säger backen.
Kalmar • Publicerad 11 april 2018
Tim Nyanders autograf sitter numera på Max Johanssons arm.
Tim Nyanders autograf sitter numera på Max Johanssons arm.Foto: Privat

Max Johansson tyckte att det behövdes extra tändvätska efter 8–1-förlusten mot Salems IF i den första matchen i kvalfinalen till Superligan.

– Jag sa till Tim (Nyander) att jag skulle tatuera in hans autograf med nummer om vi vände och vann matchserien. Jag gav honom en morot efter förlusten mot Salem, säger Max Johansson.

Annons

Sagt och gjort. FBC-backen fixade tatueringen på måndagen.

Inget du ångrar så här efteråt?

– Nä, det är ett kul minne och det är skit samma vad alla andra säger och tycker. Men mamma och pappa har inte ringt än, haha...

Tim Nyander lämnade Östra SK för FBC Kalmarsund för två säsonger sedan. Max Johansson gjorde samma flytt från Jönköping förra sommaren. Johansson har kontrakt även över nästa säsong.

– Det har varit upp-och-ner för min del men jag har vuxit in i det och vi gjorde ett bra kval. Jag trivs skitbra här, det är hur härligt som helst, säger Max Johansson.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons