Annons

SSL-profilen bor i Kalmar: ”Men just nu går det inte”

Han har varit spelare och sportchef i FC Helsingborg. Nu bor Kristoffer Fält i Kalmar.
– Vi har sagt att vi gärna vill att han spelar med oss, säger FBC Kalmarsunds klubbchef Per Viberg.
Kalmar • Publicerad 29 augusti 2018

24 Kalmar var först med att rapportera om att meriterade Kristoffer Fält, med nio säsonger i Superligan, är aktuell för FBC Kalmarsund. SSL-nykomlingen är intresserat av 29-åringens tjänster men för tillfället är det inte möjligt. Fält jobbar som SSL-koordinator på Svenska innebandyförbundet och pendlar mycket upp till Stockholm.

– Vi har sagt att vi gärna vill att han spelar med oss. En spelare av hans kaliber har flera år kvar att ge. Men just nu går det inte på grund av hans jobb. Han bor i Kalmar och skulle hans arbetssituation förändras är vi intresserade, säger Per Viberg.

Annons

Med tre veckor kvar till seriepremiären jagar Kalmarsund fortfarande förstärkningar och hoppas kunna knyta till sig två spelare. Högst upp på önskelistan finns en back men klubben kollar även efter spelare i centerpositionen.

– Vi har ett bra lag, är bra tränade men är lite tunna över en lång säsong. Men det skulle vara bra med större konkurrens. Fyller vi på blir både bredden och toppen bättre. Vi har redan nu material för att hänga kvar och lite till men det är inte fel med ytterligare spelare.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons