Annons

Sportchefen lämnar OAIK: ”Inget stort eller dramatiskt”

OAIK var en hårsmån från superettan.
Nu lämnar sportchefen Mikael Persson.
– Det har varit en rolig utmaning.
Oskarshamn • Publicerad 22 november 2018 • Uppdaterad 23 november 2018
Mikael Persson lämnar jobbet som sportchef i Oskarshamns AIK.
Mikael Persson lämnar jobbet som sportchef i Oskarshamns AIK.Foto: Daniel Svensson

Sent på torsdagskvällen meddelade Oskarshamns AIK att sportchefen Mikael Persson lämnar klubben efter att kontraktet går ut den siste december. Han berättar själv att det inte är någon dramatik bakom det hela.

– Det handlar framför allt om mitt nya jobb. Det är inte förenligt med mitt arbete som sportchef, det blir för dålig tillgänglighet på telefon och det kommer inte funka. Det är inget stort eller dramatiskt, säger Mikael Persson.

Annons

Hur har den här tiden i Oskarshamns AIK varit?

– För mig är det alltid en ynnest att få arbeta i OAIK. Det är en jäkligt bra klubb och det har varit en rolig utmaning.

Fortsätter du inom fotbollen på något sätt?

– Just nu ska jag avsluta min utbildning i december, och sedan startar ett nytt kapital i mitt liv. Jag kommer satsa helhjärtat på det civila.

Vem tar över som sportchef?

– Jag hänvisar det till Ted Svensson. Men jag vill poängtera att jag kommer jobba helhjärtat för klubben fram till kontraktet går ut.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons