Sport

Se elitlaget Cahoot i årets viktigaste match

Kalmar Artikeln publicerades

Kalmars bowlingdamer i elitserien möter lördagen den 17 november Stockholmslaget BK Eva. Med start klockan 15 kan ni följa matchen live här på Barometern.se.

Lördagens tv-sändning från matchen mellan BK Cahoot och BK Eva är en premiär på Barometern.se och kommer inte att ligga bakom inloggning utan alla som vill kan kika på matchen.

– Det här är första gången vi sänder bowling och det här blir ett test i ett skarpt läge. Sändningen kommer denna gången inte att kommenteras av någon. Däremot kommer man hela tiden grafiskt att kunna följa resultatet i sändningen, säger Barometern-OT:s sportchef, Lasse Hansson.

Läs mer:

På lördag är det bowlingprenumeranter. Då sänder vi bowlingmatchen mellan BKCahoot och BK Eva direkt på Barometern.se med start klockan 15.
Foto: David Winberg
På lördag är det bowlingprenumeranter. Då sänder vi bowlingmatchen mellan BKCahoot och BK Eva direkt på Barometern.se med start klockan 15.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.