Annons

Sachsanidis storspel hjälpte inte

Filippos Sachsanidis stod för flera fina räddningar samtidigt som Oskarshamns AIK tryckte på för ett kvitteringsmål.
– Jag tycker att vi ska ha minst oavgjort.
Tvååker (Sportens utsände) • Publicerad 16 juli 2018
Filippos Sachsanidis höll Oskarshamns AIK kvar i matchen.
Filippos Sachsanidis höll Oskarshamns AIK kvar i matchen.Foto: Jesper Hallberg

Filippos Sachsanidis var den som höll Oskarshamns AIK kvar i matchen mot Tvååkers IF. När laget tryckte på för ett kvitteringsmål, blev det stora luckor bakåt och Sachsanidis stod för flera fina räddningar. Den svettigaste var en dubbelräddning i mitten av andra halvlek.

– Vi lyfte spelet och tog en del risker. Tvååker kontrade snabbt och jag gjorde några bra räddningar, säger Filippos Sachsanidis.

Annons

Kan du berätta om dubbelräddningen?

– Jag tror att jag gjorde ett misstag först. Jag kastade ett dåligt utkast för att försöka hitta William (Kvist). Då vände de spelet och sköt ett skott i den vänstra hörnet, jag räddade den, men det blev en retur och instinktivt gjorde jag mig stor och lyckades rädda den också.

– Vi är väldigt besvikna på den här insatsen. Jag tycker att vi ska ha minst oavgjort, vi missade alldeles för mycket chanser. Vi fortsatte spela som om det var 0–0 efter att Tvååker tagit ledningen, de backade ner långt i banan och väntade på oss.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons