Annons

Så kan KFF spela mot Örebro

Klockan 17.30 i dag söndag möts Kalmar FF och Örebro SK på Behrn Arena. Här hittar du preliminära startuppställningar och viktiga förutsättningar inför matchen. Vi rapporterar live här på webben.
Kalmar/Örebro • Publicerad 1 oktober 2017

Örebro mer ojämnt än Kalmar

Det är inte lätt att förutse utgången när Örebro spelar. Utfallet är mycket varierat och formen, jämfört med Kalmar FF, är betydligt sämre sett över de tio senaste omgångarna. Örebros rad: 10, 3, 3, 4, 17-22, 12, Kalmars rad: 10, 6, 3, 1, 17-14, 21. Axel Kjäll har också blandat sedan han tog över som tränare efter Alexander Axén. På fyra matcher har det blivit två segrar och två förluster.

Kalmar FF får se upp med Filip Rogic.
Kalmar FF får se upp med Filip Rogic.Foto: TT

Han är hetast i Örebro

Det finns offensiv kraft i Örebro. Nahir Besara ligger trea i skytteligan på tio mål. Bara Magnus Eriksson (Djurgården) och Kalle Holmberg (Norrköping) på tolv är bättre. Besara, som hade en tung vår, har dessutom stått för sju målgivande passningar. Men hetast är Filip Rogic med fyra mål på två matcher. Han gjorde hat trick senast mot Sirius från sin roll till vänster på mitten.

Emin Nouri är tillbaka efter sin avstängning.
Emin Nouri är tillbaka efter sin avstängning.Foto: TT

Samma taktik utan avstängde Hallberg

Annons

Melker Hallberg är avstängd mot Örebro efter tre gula kort. Emin Nouri är tillbaka efter sin avstängning och frågan är hur Nanne Bergstrand resonerar runt laguttagningen. Det mest logiska är väl att Nouri kliver in på Hallbergs position till höger på mittfältet om nu Bergstrand väljer att fortsätta med samma system, 3-4-3, som föll väl ut mot Östersund, även på Behrn Arena.

LÄS MER INFÖR MATCHEN:

David IsefjordSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons