Annons

Rosqvist förlänger med Puke: ”Ser fram emot det”

Han har tagit Pukebergs BK från division 5 till division 3. Nu har Philip Rosqvist skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben.
– Det känns jättespännande, säger Philip Rosqvist.
Nybro • Publicerad 12 oktober 2018
Philip Rosqvist stannar som tränare i Pukebergs BK.
Philip Rosqvist stannar som tränare i Pukebergs BK.Foto: Jan Stenqvist

Det var inför säsongen 2015 som Philip Rosqvist lämnade Nybro IF och tog över som spelande tränare i grannklubben Pukeberg. Med många egna produkter har klubben tagit steg för steg och spelar nästa säsong i division 3 och nu är det klart att Rosqvist fortsätter att leda laget.

– Prioritet ett är att behålla så många spelare som möjligt, gör vi det tror jag att vi har goda chanser att hävda oss i trean. Vi vill satsa på duktiga egna produkter eller lokala spelare. Det är fortfarande det vi vill men om vi hittar någon intressant spelare ytterligare är det bra, säger Philip Rosqvist.

Annons

Var det någon tvekan att du skulle stanna?

– Nä, egentligen inte. Vi har mer pratat om hur vi vill ha det nästa år. Nu vill vi försöka bli ännu bättre. Jag ser fram emot det.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons