Sport

Rekordvärvning med på försvunna planet

Fotboll (TT-AFP) Artikeln publicerades

Premier League-laget Cardiffs rekordvärvning Emiliano Sala, 28, var med på den privatjet som försvann över den engelska kanalen i går kväll. Det bekräftar franska poliskällor för AFP.

Den argentinske fotbollsanfallaren var på väg från franska Nantes till sin nya klubb i Wales. Planet, Piper Malibu, försvann från radarn nära Casquets-fyren norr om ön Guernsey. Den brittiska kustbevakningen skickade två helikoptrar för att hjälpa Guernseys kustbevakning i sökandet men "inget hittades" under natten, skriver BBC.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.