Annons

Nybrobacken fortsätter leverera – framåt

Två mål och en assist mot Mörrum.
Ett nytt mål mot Visby/Roma.
Backen Erik Lindström levererar som en forward.
– Det blev en kasse i dag med, skönt.
Nybro • Publicerad 2 september 2018
Backen Erik Lindström gjorde ett nytt mål när Nybro Vikings besegrade Visby/Roma med 3–2 i en träningsmatch i Liljas Arena på söndagen.
Backen Erik Lindström gjorde ett nytt mål när Nybro Vikings besegrade Visby/Roma med 3–2 i en träningsmatch i Liljas Arena på söndagen.Foto: David Winberg

Nybro Vikings ser ut att ha fått ett giftigt anfallsvapen så här i slutet av försäsongen. Erik Lindström bidrog med två mål och en assist mot Mörrum i lördags. Backen drog in en ny fullträff mot Visby/Roma på söndagen.

Lindströms mål betydde 2–1 i numerärt överläge i en träningsmatch som slutade 3–2 till Vikings inför 413 åskådare i Liljas Arena.

Annons

Du har levererat som en forward den här helgen?

– Haha... Det blev en kasse i dag med, skönt. Den här gången var det i powerplay men det var ändå efter ett flygande anfall.

Janne Kivilahti, 1–0-skytten i just powerplay, avancerade och hittade in till Martin Olsson som i sin tur såg Erik Lindström.

– Jag fyllde på, fick mycket tid i mitten, han till och med sikta lite grann. Jag vet som back att det är svårt att markera när någon kommer in så där, säger Lindström.

Visby/Roma kvitterade i början av tredje innan Alex Eks 3–2 blev matchavgörande.

– Det är ”bara” en träningsmatch men samtidigt skönt att vinna, kunna hålla ihop det på slutet. Det bygger ändå lite självförtroende, säger Erik Lindström.

Mör nu?

– Ja, lite, vi har haft en tuff träningsvecka inför de här två matcherna så det ska bli skönt med en vilodag i morgon.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons