Annons

Ny förlust – problemen fortsätter för Lindsdal: ”Ingen rolig sits”

Ekonomiska problem. Och sportsliga.
Lindsdals IF sliter ont.
– Det är ingen rolig sits vi sitter i, säger tränaren Jonathan Taylor.
Kalmar/Jönköping • Publicerad 9 juni 2018

Sporten kunde i lördagens tidning berätta om de ekonomiska problemen i Lindsdals IF – som även fortsätter att slita ont sportsligt i division 2.

På lördagen kom nionde förlusten på tio matcher. Den här gången mot serieledaren Assyriska i Jönköping.

Annons

– Det är ingen rolig sits vi sitter i, vare sig på planen eller utanför. Vi försöker att inte tänka på det men det är klart att det sitter i bakhuvudet, säger tränaren Jonathan Taylor.

Lindsdal föll med 4–1 men gjorde, enligt Taylor, en av säsongens bästa insatser.

– Vi spelade bra, det var en bra prestation, men igen, gör man misstag mot topplagen så smäller det. Alla topplagen i den här serien har spelare som har en ”killer instinct”, spelare som ser till att vi får betala för våra misstag. Vi har ingen sådan spelare, säger Jonathan Taylor.

Assyriska öppnade upp en 2–0-ledning innan Karwan Delashob reducerade för Lindsdal i den andra halvleken. Hemmalaget sprang ifrån med två sena mål i slutet av matchen.

– Assyriska är ett bra lag och jag tror inte de mönstrade den bästa möjliga elvan för de hade spelare som kom in från bänken och gjorde det minst lika bra som de som startade, säger Jonathan Taylor.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons