Sport

Mittfältare och anfallare skriver nytt med KFF

Fotboll Artikeln publicerades
Adam Hellborg, Kalmar FF.
Adam Hellborg, Kalmar FF.

Mittfältaren Adam Hellborg, 20, förlänger sitt kontrakt med Kalmar FF två år till precis som anfallaren Alexander Ahl-Holmström, 19.

Hellborg har den här säsongen spelat tre matcher från start och hoppat in i sex.

– Det har varit ett bra och lärorikt år tillsammans med Kalmar FF. Jag ser fram emot nästa säsong redan nu och fortsätta min resa här med att ta ytterligare kliv i min utveckling.

Adam Hellborg kom till Kalmar FF:s ungdomsverksamhet från Emmaboda för snart sex år sedan.

FC Gute-fostrade Holmström har noterats för två allsvenska inhopp under säsongen och verkligen öst in mål på lägre nivå.

– Alexander har visat en enorm attityd och vilja sedan han anlände till Kalmar FF. Det har resulterat i 50 gjorda mål i U19 och U21-laget under 2018, säger sportchef Thomas Andersson-Borstam.

– Det känns som en dröm som går i uppfyllelse, säger Alexander Ahl-Holmström till kalmarff.se

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.