Annons

Målvakt förlänger med Kalmar FF

Hampus Strömgren stannar i Kalmar FF. Målvakten har skrivit ett nytt ettårsavtal med KFF.
– Min ambition är att spela varenda match i allsvenskan, säger 22-åringen.
Kalmar • Publicerad 10 december 2018
Hampus Strömgren
Hampus StrömgrenFoto: Henrik Eriksson

Fyra spelare har fått nya kontraktsförslag av Kalmar FF. Rasmus Elm, Emin Nouri, Mikael Dyrestam och Hampus Strömgren. Nu har den sistnämnde skrivit på ett ettårsavtal med KFF.

– Jag har kommit in bra i gänget och Kalmar FF är en bra förening. Jag känner att jag har utvecklats mycket sedan jag kom till KFF och vill ha ett år till. Nu är det bara två målvakter och då ökar mina chanser. Dessutom får vi en ny tränare som jag tror mycket på. Han verkar både bra och pedagogisk, plus att jag har jag kvar Donald (Arvidsson, målvaktstränare) som är jäkligt bra, säger Hampus Strömgren.

Annons

Hampus Strömgren kom till Kalmar FF inför förra säsongen från Mjällby men var under 2017 utlånad till Åtvidabergs FF.

– Min ambition är att spela varenda match i allsvenskan. Lucas (Hägg Johansson) är riktigt duktig och spelar han ska jag bidra till konkurrens och får jag spela så har jag gjort det jäkligt bra. Jag ser fram emot säsongen.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons