Annons

Larsson kan prisas för sitt engagemang

Lokalbollsprofilen Anders Larsson är nominerad till Årets föreningshjälte.
Kalmar • Publicerad 20 september 2018
Lokalbollsprofilen Anders Larsson är nominerad till Årets föreningshjälte.
Lokalbollsprofilen Anders Larsson är nominerad till Årets föreningshjälte.Foto: David Winberg

Larsson är sedan den här säsongen målvaktstränare i division 2-laget IFK Berga men det är för insatsen i sin moderklubb Mörbylånga Goif han är nominerad.

Tävlingen som är ett intiativ av spelbolaget Unibet pågår mellan augusti och december 2018. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt material att skänka till sin favoritförening för cirka 20 000 kronor.

Annons

Så här lyder nomineringen:

”I över 35 år har Anders Larsson kunnat ses i Mörbylånga GOIF-sammanhang. Från att han var 4 spelade han fotboll i klubben och när han slutade så riktades fokuset mot föreningen. Behövs det hjälp så kan man räkna med Anders, vare sig det är administrativt eller praktiskt.

Han har gått massa målvaktskurser för att kunna hjälpa laget och blivit så pass duktig att han rekryterades av ett division 2-lag. Trots det så sitter han kvar i styrelsen och hjälper alla lag han kan bland annat knatte-, dam-, och juniorlagen. Anders gör allt ideellt och har aldrig tagit ut ersättning utan har istället sponsrat matchställ. Han är ett ansikte utåt för föreningen och en riktig eldsjäl och lokalpatriot!”

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons