Annons

Klart: Ny målvakt till Oskarshamns AIK

OAIK har sökt efter en ny målvakt.
Nu har Casper Björlin kritat på
OSKARSHAMN/KALMAR • Publicerad 1 februari 2019
Casper Björlin väljer spela i Oskarshamns AIK den kommande säsongen.
Casper Björlin väljer spela i Oskarshamns AIK den kommande säsongen.Foto: David Winberg

Oskarshamns AIK har sedan tidigare Filippos Sachsanids på kontrakt över den kommande säsongen. Nu står det klart att Casper Björlin, närmast från Kalmar FF:s U19-lag stärker upp målvaktssidan.

”Jag väljer OAIK för att det är en seriös och bra klubb som jag tror blir ett bra steg i min fortsatta karriär. Jag skriver inte på för OAIK och sen vara nöjd med det. Jag skriver på för OAIK för att konkurrera fullt ut om platsen mellan stolparna! Slutmålet är att ta den platsen”, säger Casper Björlin i ett pressmeddelande.

Annons

Björlin har under en längre tid rehabtränat efter en hjärnskakning, men ska enligt Oskarshamns AIK vara tillbaka i full träning i månadsskiftet mars/april.

Tränaren John Allen:

”Casper är ännu en ung, ambitiös spelare med bakgrunden i Kalmar FF som väljer oss. Påskriften har medfört att vår målvaktssituation nu är betydligt bättre. Tyvärr lider Casper av sviterna efter en hjärnskakning som han ådrog sig förra säsongen och han behöver få tid innan han släpps åter i träning i samråd med läkare. Vi tror dock att han kommer att studsa tillbaka starkare och bättre än innan skadan”.

Texten uppdateras.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons