Sport

Klart: De möter de lokala bandylagen

Bandy Artikeln publicerades
BK Bore och IF Stjärnan ställs mot varandra även den kommande säsongen.
Foto: Daniel Svensson
BK Bore och IF Stjärnan ställs mot varandra även den kommande säsongen.

Nu är det klart vilka BK Bore, IF Stjärnan och Målilla Bandy möter den kommande säsongen.

Den kommande säsongen kommer det spelas bandy i division i fem olika grupper. Anledningen till det är att det svenska bandyförbundet inte lyckats fylla på med rätt antal lag.

”Beslutet grundar sig på att tävlingskommittén anser att det sportsligt inte vore rätt att spela med tre av grupperna med sju lag per grupp", förmedlar det svenska bandyförbundet via sin webbplats.

Det betyder att BK Bore, IF Stjärnan och Målilla Bandy ställs mot följande lag: Borgia Norrköping BK, Derby/Linköping BK, Finspångs AIK, Jönköping Bandy, Malmbäcks IF, Skirö AIK, Tjust Bandy samt Åtvidabergs BK.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.