Sport

KHC lånar in ny målvakt

Ishockey Artikeln publicerades
Alexander Nilsson kallas in till IKO:s a-lag.
Foto: Jesper Hallberg
Alexander Nilsson kallas in till IKO:s a-lag.

Kalmar HC har den senaste tiden haft problem med sina målvakter. De två ordinarie målvakterna, Robert Hestmann och Andreas Henriksson, är sedan tidigare borta på grund av skador.

I deras ställe har Alexander Nilsson från IK Oskarshamns J20-lag backat upp – och imponerat. Nu står det dock klart att Nilsson spelar med IKO mot IK Pantern på onsdagskvällen, vilket tvingar KHC att agera.

I kvällens bortamatch mot Mörrum kommer Simon Rönning, från Karlskronas J20-lag, i stället att vakta kassen.

”Då Alexander Nilsson ikväll är med i IK Oskarshamns trupp så lånas Karlskrona HK:s J20-målvakt Simon Rönning in till matchen mot Mörrum”, skriver KHC på sitt Twitterkonto.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.