Annons

KFF:s styrelsemedlem anmäler personangrepp

Richard Teern, styrelseledamot i Kalmar FF, har polisanmält att han har utsatts för ett personangrepp.
Kalmar/Borgholm • Publicerad 20 november 2018
Richard Teern.
Richard Teern.Foto: Privat

Många supportrar är rejält kritiska till Kalmar FF:s styrelse just nu och flera har begärt deras avgång, bland annat tidigare fotbollsordförande B-G Svedjenäs. Men en av styrelsemedlemmarna har varit i blåsväder tidigare. Richard Teern kritiserades i våras för att hans företag bland annat sponsrade KFF:s rival Öster.

Teern har nu anmält ett personangrepp till polisen, skriver Ölandsbladet. Anmälan ska ha gjorts förra veckan, innan det blev klart att Henrik Rydström inte får förlängt kontrakt som tränare för KFF. Teern berättar inte exakt vad det är som har hänt.

Annons

– Att folk kallar mig för idiot stör mig inte så mycket, det är som att hälla vatten på en gås. De kan kalla mig för lille skutt och svampbob och allt vad de vill. Men när det rör sig om personangrepp så blir det inte bra. Men det är en grej som polisen får hantera, säger han till Ölandsbladet.

Emma SkogbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons