Sport

KFF:s styrelsemedlem anmäler personangrepp

Kalmar/Borgholm Artikeln publicerades
Richard Teern.
Foto: Privat
Richard Teern.

Richard Teern, styrelseledamot i Kalmar FF, har polisanmält att han har utsatts för ett personangrepp.

Många supportrar är rejält kritiska till Kalmar FF:s styrelse just nu och flera har begärt deras avgång, bland annat tidigare fotbollsordförande B-G Svedjenäs. Men en av styrelsemedlemmarna har varit i blåsväder tidigare. Richard Teern kritiserades i våras för att hans företag bland annat sponsrade KFF:s rival Öster.

Teern har nu anmält ett personangrepp till polisen, skriver Ölandsbladet. Anmälan ska ha gjorts förra veckan, innan det blev klart att Henrik Rydström inte får förlängt kontrakt som tränare för KFF. Teern berättar inte exakt vad det är som har hänt.

– Att folk kallar mig för idiot stör mig inte så mycket, det är som att hälla vatten på en gås. De kan kalla mig för lille skutt och svampbob och allt vad de vill. Men när det rör sig om personangrepp så blir det inte bra. Men det är en grej som polisen får hantera, säger han till Ölandsbladet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.