Annons

KFF-anfallare borta - succédebutant redo

Två spelare har varit frågetecken inför fredagens möte med Brommapojkarna. Nu står det klart att en är redo medan den andra inte kommer till spel.
Kalmar • Publicerad 17 maj 2018
Måns Söderqvist tvingades byta mot Sirius och kommer inte till spel mot BP på fredag.
Måns Söderqvist tvingades byta mot Sirius och kommer inte till spel mot BP på fredag.Foto: Patric Söderströ/TT

– Måns (Söderqvist) spelar inte, säger Kalmar FF-tränaren Nanne Bergstrand.

KFF-anfallaren hade ont i vaden redan innan måndagens möte med Sirius och det blev värre under matchens gång. Med lite drygt 20 minuter kvar tvingades också Söderqvist byta.

Annons

– Han har en blödning i vaden och sedan får vi se hur snabbt det går över. Det är svårt att säga, det är väldigt individuellt hur lång läkeprocessen blir, säger Bergstrand.

Däremot kommer succédebutanten, från mötet med Sirius, Nils Fröling till spel. 18-åringen fick en smäll på knäet i senaste matchen.

– Fröling är frisk, han tränade i dag, säger Bergstrand efter torsdagens stängda träning inför fredagens match mot Brommapojkarna.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons