Annons

Karlsson och Andersson snabbast

Simon Karlsson och Marika Andersson från Gullabo/Vetlanda vann Grupp H i SSRC:s mästarmöte på Millebygden Raceway.
Publicerad 17 september 2018

Mästarmötet inleddes med två kvalomgångar där Stoffe Nilsson och Jeppe Johansson var snabbast totalt i båda medan Robin Sandberg och Mathias Bengtsson från Ryd/Älmhult tog båda Grupp H-vinsterna. SS1 delades dock med Simon Karlsson och Marika Andersson. De snabbaste i de olika klasserna gick vidare till en final.

Robin Adolfsson och Nicklas Ottosson hade nu prickat formen och vann båda finalåken.

Mattis Olsson och Preben Bech från Gullabo/Älmhult hade ingen lyckad dag. De körde av redan på den inledande sträckan och for sedan rakt fram vid hoppet före mål i den första kvalomgången. Bilen tog dock inte mycket skada men de kom inte loss så Sandberg/Bengtsson blev nedvinkade och tappade minst 4 sekunder på Karlsson/Andersson som var snabbast på sträckan. I den andra kvalomgången var det dött lopp mellan de två ekipagen så klassegern gick till Karlsson/Andersson. Oscar och Isak Arvidsson, Gullabo, hade hittat ett fint tempo på väg mot segern i Grupp E. Jacob Johannesson och Anette Pettersson, Gullabo, slutade trea i ungdomsklassen.

Bengt Johansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons