Annons

Kalmarsund värvar från SM-finalisten

FBC Kalmarsund har gjort klart med nyförvärv nummer tre inför kommande säsong. Klubben plockar in Lovisa Lovisa Abrahamsson från KAIS Mora.
Kalmar • Publicerad 25 juni 2018
Lovisa Abrahamsson
Lovisa AbrahamssonFoto: FBC Kalmarsund

Kalmarsund värvar från SM-finalisten KAIS Mora. I ungdomslaget, som spelar i division 1, har klubben handplockat Lovisa Abrahamsson.

– Lovisa är en spelartyp som kommer att passa väldigt bra in i FBC Kalmarsund med hennes fina teknik, speluppfattning och förmåga att bemästra flera positioner, säger FBC-tränaren Rasmus Bernhardsson i ett pressmeddelande.

– Det är en spelare som vill väldigt mycket med sin innebandy och som är målinriktad. Att hon dessutom kommer från en välskolad bakgrund i KAIS Mora och senaste säsongen kontinuerligt tränat och tävlat med några av världens bästa spelare ser vi som en lärdom då hon vet vad som krävs för att nå toppen.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons