Sport

KFF testar islänning - provspelare till Öster

Fotboll Artikeln publicerades

Kalmar FF testar en ny målvakt under veckan. Isländske Hákon Rafn Valdimarsson ansluter till KFF på torsdag, men är redan nu med U19-laget i Köpenhamn, där matcher mot Bröndby väntar.

– Det är en modern målvaktstyp som besitter en bra fysik och räckvidd. Han är också väldigt bra i spelet med fötterna. Det ska bli spännande att se Hakon i vår miljö under den närmaste veckan, säger Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam.

Rafn Valdimarsson kommer närmast från ÍF Grótta, som huserar i isländska andraligan. Samtidigt har målvakten Tobias Andersson, som provspelade med Kalmar FF under träningslägret, skrivit på för Östers IF.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.