Sport

Juniorer får chansen i Målilla Bandy

Bandy Artikeln publicerades
Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.
Foto: Peter Holm
Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.

Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.

Målilla Bandy fortsätter med lagbygget inför den kommande säsongen. Nu meddelar klubben att de flyttar upp juniorerna Leo Stolt och målvakten Melvin Hermansson Kling i a-laget.

– Leo Stolt är en stor talang som vi ser stor potential i. Det ska bli intressant att se hur han kan utvecklas när han nu tar klivet upp i a-laget.

– Melvin Hermansson Kling är en kille som gång på gång visar att ingenting är omöjligt. Redan den gångna säsongen hoppade han in och tränade en del med A-laget och han fanns också med som målvaktsreserv i division 1 vid något tillfälle, skriver Målilla Bandy i ett pressmeddelande.

Jonas Karlsson i sportgruppen, säger så här:

– Det är viktigt för oss att ge våra egna spelare chansen och vi hoppas förstås att både Leo och Melvin ska utvecklas i positiv riktning redan under kommande säsong.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.