Annons

Juniorer får chansen i Målilla Bandy

Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.
Bandy • Publicerad 12 juli 2018
Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.
Målilla Bandy flyttar upp två juniorer i a-truppen.Foto: Peter Holm

Målilla Bandy fortsätter med lagbygget inför den kommande säsongen. Nu meddelar klubben att de flyttar upp juniorerna Leo Stolt och målvakten Melvin Hermansson Kling i a-laget.

– Leo Stolt är en stor talang som vi ser stor potential i. Det ska bli intressant att se hur han kan utvecklas när han nu tar klivet upp i a-laget.

Annons

– Melvin Hermansson Kling är en kille som gång på gång visar att ingenting är omöjligt. Redan den gångna säsongen hoppade han in och tränade en del med A-laget och han fanns också med som målvaktsreserv i division 1 vid något tillfälle, skriver Målilla Bandy i ett pressmeddelande.

Jonas Karlsson i sportgruppen, säger så här:

– Det är viktigt för oss att ge våra egna spelare chansen och vi hoppas förstås att både Leo och Melvin ska utvecklas i positiv riktning redan under kommande säsong.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons