Annons

Jonsson tillbaka i Nybro Vikings

Han lämnade Nybro Vikings för drygt två veckor sedan. Nu gör Viktor Jonsson comeback.
– Viktor är en krigare, säger tränaren Andreas Holfelt.
Nybro • Publicerad 17 november 2017
Viktor Jonsson återvänder till Vikings
Viktor Jonsson återvänder till Vikings

Viktor Jonsson fick stora delar av fjolåret förstört på grund av skador och skrev under ett korttidskontrakt inför året. Den siste oktober gick det ut och parterna kom då inte överens om någon fortsättning men nu är Jonsson tillbaka och har signerat ett nytt avtal som sträcker sig resten av året.

– Bakgrunden är att han förlorade pengar på sitt jobb genom att spela. Vi hade åtta backar då och en budget att hålla. Vi kunde inte komma överens. Nu har vi hittat en lösning som gör att Viktor får ihop det med sitt jobb, säger Vikings-tränaren Andreas Holfelt.

Annons

På söndag möter Nybro Vikings Helsingborg hemma och Jonsson kan göra comeback i truppen redan då.

– Viktor är en krigare som har rätt inställning. För tre veckor sedan hade vi inte möjlighet. Nu har ”Falken” (Fredrik Falk) lämnat och då kunde i lösa det. Nu har vi sju backar.

Däremot är Fabian Axelsson och Kim Runermark skadebekymmer och är osäkra kort inför matchen.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons