Annons

Jansson lämnar Lindsdal för Glömminge

Glömminge IF gjorde klart med sista pusselbiten på torsdagskvällen. En viktig sådan. Målvakten David Jansson lämnar Lindsdals IF för moderklubben.
Färjestaden • Publicerad 18 januari 2018
David Jansson lämnar Lindsdal för Glömminge.
David Jansson lämnar Lindsdal för Glömminge.Foto: Daniel Bogefors

David Jansson tränade med sin nygamla förening när laget startade upp säsongen på Tallhöjdens konstgräs.

– Jag tycker att det finns möjligheter och förutsättningar i Glömminge som gör att jag ska kunna bli en bättre målvakt 2018 än jag var hösten 2017. Sedan är det upp till mig själv att bevisa, säger David Jansson.

Annons

Målvakten har bland annat uppvaktats av Oskarshamns AIK, tidigare klubben R/M hade också förhoppningar att knyta till sig Jansson och Lindsdal ville behålla honom.

– Första spåret var att ta sig uppåt, sedan kände jag efter säsongen att det hade varit för intensivt. Jag ville ha lite mer luft i schemat och lägga något pass mindre i veckan och få perspektiv på det. Glömminge presenterade ett intressant upplägg.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons