Annons

Ironman Kalmar är Årets evenemang

Ironman Kalmar är Årets evenemang.
Priset delades ut på seminariet Sport & Pengar i Stockholm på torsdagen.
Kalmar • Publicerad 30 november 2017

”Femte upplagan av evenemanget med över 2 200 starter från 49 länder och uppskattningsvis följde 50 000 åskådare loppet från Kalmar och Öland. Grattis IRONMAN Kalmar”, står det i ett pressmeddelande.

I samma kategori var även handbolls-EM, SM-veckan i Norrköping, Swedish open i Båstad, Vasaloppet, Nordea Masters Bro Hof, Match Cup Sweden i Marstrand och Ski World Cup i Stockholm nominerade.

Annons

Johan Göransson på Destination Kalmar är hedrad över utmärkelsen.

– Det är ett erkännande naturligtvis att vi blir årets evenemang. Det betyder att vi gör något som är bra, att vi har publiken med oss och att våra fantastiska föreningar levererar en högkvalitativ tävling, säger han.

Det är inte första gången som Ironman Kalmar utses till Årets idrotssevent av Sport & Pengar. Redan 2015 vann tävlingen samma kategori.

Anton LernstålSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons