Annons

Inte prenumerant? Så här ser du våra direktsändningar

Barometern-OT direktsänder bland annat IFK Kalmars och FBC Kalmarsunds matcher samt flera matcher i den lokala fotbollen. Sändningarna är gratis för prenumeranter – så här gör du för att bli prenumerant.
Kalmar • Publicerad 4 juli 2020 • Uppdaterad 2 oktober 2021

Gillar du direktsänd sport? Då finns det många anledningar till att bli prenumerant. Samtliga tv-sändningar är gratis för prenumeranter.

Det är enkelt att bli prenumerant, och du kan välja mellan flera olika paket. Se vad som passar dig bäst här.

ERBJUDANDE

Annons

Nu kan du testa vårt Digital Plus-abonnemang i 3 månader för 49 kronor – paketet som innehåller allt du behöver för den kompletta digitala upplevelsen av Barometern-OT.

Om du är prenumerant och använder telefon eller läsplatta, ladda ner Barometerns app eller Oskarshamns-Tidningens app för att komma åt allt innehåll.

För dig som vill göra ett dygnsköp och kunna ta del av vårt plusinnehåll under ett dygn kan du göra det för 59 kronor här.

Jonatan BergööSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons