Inhopp för Fröling i U21-landslaget

FOTBOLL • Publicerad 15 oktober 2019 • Uppdaterad 16 oktober 2019
Nils Fröling fick 25 minuters speltid i U21-landslaget när Sverige slog Luxemburg med 3–0.Foto: Patric Söderström/TT

U21-landslaget tog andra raka segern efter en 3–0-seger borta mot Luxemburg på tisdagskvällen. Parmas Dejan Kulusevski gav Sverige ledningen på straff och spelade sedan fram Jake Larsson till 2–0-målet tio minuter senare.

Ytterligare tio minuter senare fastställde sedan samme Larsson slutresultatet till 3–0.

Nils Fröling byttes in i andra halvlek och hann med att skapa ett par bra möjligheter för Sverige.

Förre KFF-spelaren Svante Ingelsson, numera i Pescara, startade för Sverige och byttes ut i den 75:e minuten till förmån för en annan KFF-bekanting i form av Emil Hansson, numera i Hannover.

Sverige ligger fyra i gruppen med sex inspelade poäng på tre matcher. Närmast väntar Irland på bortaplan i november.