Annons

IKO:s inlånade målvakt ryktas till SHL

Oskarshamn • Publicerad 8 februari 2018
Felix Sandström ryktas vara aktuell för HV71 vilket kan göra att han spelat färdigt i IK Oskarshamn den här säsongen.
Felix Sandström ryktas vara aktuell för HV71 vilket kan göra att han spelat färdigt i IK Oskarshamn den här säsongen.Foto: Daniel Svensson

IK Oskarshamn lånade för ett tag sedan in Felix Sandström från SHL-laget Brynäs. Sandström har gjort det bra de flesta matcher han stått, men har varit sjuk och nu på slutet skadad. Jönköpings-Posten skriver att han nu är aktuell för HV71 och kan därmed ha stått sin sista match i IKO den här säsongen.

– Jag vet inte mer än dig i dagsläget. Det är Brynäs som äger honom och vi får se vad som händer. Jag har i alla fall inte fått någon info om att det ska vara klart med en övergång, säger Per Kenttä.

Annons

Jobbar du på en back up-plan i fall han försvinner?

– Vi har en reservplan sedan tidigare. Vi är medvetna om att Felix kan försvinna, men just nu är det bara spekulationer.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons