Sport

IFK-tränaren: ”Vi förväntar oss en tuff matchbild”

Allsvenskan Artikeln publicerades
IFK Norrköpings tränare Jens Gustafsson.
IFK Norrköpings tränare Jens Gustafsson.

I kväll drabbar Kalmar FF och Norrköping samman i en kamp om tre nya poäng.

Norrköpings tränare Jens Gustafsson tror att det blir en tuff tillställning.

På lördagseftermiddagen ställs Kalmar FF mot IFK Norrköping hemma på Guldfågeln arena.

IFK Norrköping ligger trea i allsvenskan på samma poäng som Hammarby. Upp till serieledande AIK är det åtta poäng.

Jens Gustafsson, tränare för IFK Norrköping ser fram emot sammandrabbningen.

– Det är en tuff bortamatch mot ett lag med många bra spelare så vi förväntar oss en tuff matchbild, vi förväntar oss en match där det kommer bli kamp om bollinnehavet där Kalmar också har en stark fysik i laget så vi behöver verkligen se till att vi kommer upp i en bra prestation i det vi är bra på och att vi arbetar som ett lag hela vägen fram, säger han till ifknorrkoping.se inför mötet.

Han får medhåll av anfallaren Simon Skrabb.

– Vi har jobbat med att få in vårt egna spel och hitta tillbaks med spelarna som varit borta för att komma in i det igen. Sen är det en gräsmatch där det kommer bli mycket duellspel som det gäller att vi ställer upp i, säger han till ifknorrkoping.se.

Matchen kickar igång klockan 17.30 och Sporten direktrapporterar från sammandrabbningen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.