Sport

IFK Kalmar byter målvakt – igen

KALMAR Artikeln publicerades
Fanny Lund är tillbaka i IFK-målet.
Foto: Adam Ihse/TT
Fanny Lund är tillbaka i IFK-målet.

IFK Kalmar har inlett elitettan med två raka förluster. Inför lördagens hemmamatch mot Brommapojkarna väljer tränarduon Martin Sjöstrand och Joakim Lindén Johansson att byta målvakt, igen.

I premiären fick Fanny Lund förtroendet mellan stolparna. Men efter 2-3-förlusten mot Morön hamnade hon på bänken, till förmån för Sara Björk. Med henne i målet blev det en ny förlust i omgång två, 1–2 mot Lidköping.

Strax före avspark mot Brommapojkarna meddelar nu Martin Sjöstrand att Fanny Lund är åter i startelvan. Det är den enda ändringen tränarduon gör jämfört med senaste matchen.

Här direktsänder vi matchen:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.