Jämnt i 55 minuter.
Sedan gjorde Lågan fyra raka mål och avgjorde.
– Vi var lite kort om folk och orkade inte riktigt.
Ortsdatering • Publicerad 13 januari 2018

Hultsfreds HF hade en lång frånvarolista till matchen mot IK Lågan. Men laget som var på plats gjorde det bra.

– Jag tycker vi gör det bra. Det var jämnt hela vägen till det var runt fem minuter kvar, säger Hultsfreds tränare Bosse Sundquist.

Med fem minuter kvar var hemmalaget i ledningen med 24-23 och matchen stod och vägde. Men fyra raka hemmamål avgjorde tillställningen.

– Vi var lite kort om folk och orkade inte riktigt. Dessutom åkte vi på ett par utvisningar som gjorde det extra jobbigt, säger Bosse Sundquist.

Plus I Hultsfred går till målvakten Oliver Carlford och elvamålsskytten Ivan Pilipovic som var bra både offensivt och defensivt.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.