Hultsfred föll tungt i Skåne: ”Ingen katastrof”

Handboll, division 2 Artikeln publicerades

Hultsfreds HF tog en viktig seger senast mot Hök och hade förhoppningar om att fortsätta på den inslagna vägen mot ligalaget HK Malmös u-lag på lördagseftermiddagen.

Så blev det inte.

Hultsfred inledde förvisso piggt och ledde med ett par bollar. Men därefter tog hemmalaget över fullständigt.

– Vi spelade ganska bra i början. Men sedan hade vi en period där i första, där vi slarvade en hel del och fick många tekniska fel. Malmö tog över och ledde med tre bollar, säger Hultsfreds tränare Bo Sundquist och fortsätter:

HK Malmö U–Hultsfreds HF 36–30 (17–12)

 

– Sedan hade vi en taskig inledning på andra halvlek och de gick ifrån. Det var lite uppförsbacke och vi fick slita ganska hårt för att få någon utdelning. Men Malmö är det bra lag, det är ingen katastrof att vi förlorar.

Målvakten Oliver Carlford stod för flera kvalificerade räddningar och fick beröm för sin insats.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.