Sport

Högsby lånar spelare från OAIK: ”Spetsförvärv”

Oskarshamn/Högsby Artikeln publicerades
Anton Olsson lånas ut till Högsby under 2019.
Foto: Roger Carlsson
Anton Olsson lånas ut till Högsby under 2019.

Sporten har tidigare skrivit om det.

Nu är det klart.

Anton Olsson förstärker Högsby IK.

Bockarasonen Anton Olsson representerade förra året Oskarshamns AIK i division 1. Men nu står det klart att Olsson lånas ut till division 3-laget Högsby IK.

Det meddelar sportchefen Fredrik Hultman.

– Anton är såklart ett spetsförvärv inför 2019. Han är född 2000 och har redan startat matcher i division 1. Han är både en bollvinnare, poängspelare och är i synnerhet en riktig energispelare. Jag är övertygad om att Anton kommer bidra mycket i HIK, säger Hultman och fortsätter:

– Vi är inte nöjda med de två senaste säsongerna. Vi ska bli bra. Genom Anton är det ytterligare en pusselbit som visar att vi ska bli att räkna med.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.