Annons

Han tar över Målilla Bandy – för tredje gången

Han har gjort det två gånger förut. Nu är det dags igen. Jesper Lüning blir tränare i Målilla Bandy – för tredje gången.
Målilla • Publicerad 12 april 2018
Målilla Bandy mot DerbyJesper Lüning tränare
Målilla Bandy mot DerbyJesper Lüning tränareFoto: Daniel Svensson

För en vecka sedan stod det klart att Johnny Quiros lämnar uppdraget som huvudtränare för Målilla Bandy efter två säsonger.

Nu är alltså ersättaren klar. Och det blir ett bekant ansikte som chefar på Venhagsvallen i vinter. Jesper Lüning har tidigare tränat Målilla Bandy i två omgångar, 2010/11 och 2014-2016.

Annons

Enligt Jonas Karlsson i Målillas sportgrupp stod Lünings namn högst upp på önskelistan:

När Johnny Quiros tackade för sig stod Jesper Lünings namn överst på vår önskelista och det känns mycket bra att han nu är klar för en comeback i klubben.

– Jesper är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Han vet vad Målilla står för och vi vet vad han står för. Vi är mycket nöjda över att det gick att komma fram till en lösning så här snabbt.

Christian GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons