Annons

Frustrerat i Lindsdal: ”Vi behöver mogna snabbt”

Fjärde raka förlusten och mållöst på nytt.
Jonathan Taylor har varit gladare.
– Vi var för slarviga igen, säger Lindsdalstränaren.
Kalmar/Nässjö • Publicerad 28 april 2018

Det ser ut att bli en lång säsong för Lindsdals IF. Nykomlingen Nässjö FF tog hand om alla tre pinnarna på Skogsvallens konstgräs och Jonathan Taylors Lindsdal åkte därmed på fjärde raka förlusten och har samtidigt bara gjort ett enda mål på 360 minuter.

– Det var precis som senast, vi hade mycket boll, skapade chanser men gör man inga mål och släpper in för enkla bakåt så vinner man inga fotbollsmatcher, säger Lindsdalstränaren.

Annons

Nässjö hade en säker sista utpost i förre IFK Berga-målvakten Philip Adamsson och en sylvass anfallare i Leaford Allen som bokfördes för alla tre hemmamålen.

Vad är det som inte fungerar?

– Vi var för slarviga i viktiga zoner i planen igen – och det kostade på nytt.

Hur går tongångarna nu?

– Nä, men vi hade ett riktigt bra snack i omklädningsrummet efter matchen, det var bra att se killarna ”steppa” upp på det sättet. Det är det bästa ledarskapet jag har sett den här säsongen men nu måste vi omsätta det ute på planen också. Vi inser att vi behöver mogna snabbt, säger Jonathan Taylor.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons