Dackestjärnan i sorg: ”Är i chock”

Speedway Artikeln publicerades
Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.
Foto: Ted Karlsson / TT
Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.

Polske föraren Tomasz Jedrzejak har hittats död i sitt hem. 39-åringen har ett förflutet i Västervik, Lejonen och Vetlanda, och körde så sent om i fjol för Rospiggarna från Hallstavik.

Dackarnas Greg Hancock var lagkamrat med Jedrzejak och kände honom väl.

– Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är i chock och så ledsen över det som hänt. Jag såg Jedrzejak som en vän och mina tankar och mitt hjärta går till hans familj, säger Greg Hancock, lagkamrat med Jedrzejak i klubblaget Rzeszow i den polska andraligan, till Norrtelje Tidning.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.