Annons

Dackestjärnan i sorg: ”Är i chock”

Speedway • Publicerad 14 augusti 2018
Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.
Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.Foto: Ted Karlsson / TT

Polske föraren Tomasz Jedrzejak har hittats död i sitt hem. 39-åringen har ett förflutet i Västervik, Lejonen och Vetlanda, och körde så sent om i fjol för Rospiggarna från Hallstavik.

Dackarnas Greg Hancock var lagkamrat med Jedrzejak och kände honom väl.

– Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är i chock och så ledsen över det som hänt. Jag såg Jedrzejak som en vän och mina tankar och mitt hjärta går till hans familj, säger Greg Hancock, lagkamrat med Jedrzejak i klubblaget Rzeszow i den polska andraligan, till Norrtelje Tidning.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons