Sport

Polenfärjan försenad – här anländer Dackestjärnan

Målilla Artikeln publicerades

SM-semifinalen i speedway startar klockan 19.00. Tio i sju var Dackarnas polske stjärna Pawel Przedpelski fortfarande inte på plats i Målilla.

Den första SM-semin mellan Dackarna och Västervik präglas av dramatik redan före start.

Pawel Przedpelskis färja från Polen var försenad och vid 18.50 var han fortfarande inte på plats.

– Jag pratade med honom precis nu. Han är i rondellen i Målilla, så han är snart här. Förhoppningsvis hinner han köra sitt första heat, annars får Hans Andersen ta det, säger Dackarnas lagledare Peter ”PK ” Karlsson.

 

 

Uppdatering: Pawel Przedpelski var på plats vid motorstadion klockan 19.53, klädde om blixtsnabbt. Han körde redan första heatet – och som han körde. Polacken vann heatet före Kildemand och Hancock.

Pawel Przedpelski fick stressa till starten.
Foto: Daniel Svensson
Pawel Przedpelski fick stressa till starten.
Pawel Przedpelski bil vinkas in.
Pawel Przedpelski bil vinkas in.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.