Annons

Dackarnas nyförvärv opererad – riskerar missa premiären

Dackarnas nyförvärv Jacob Thorssell har brutit armen.
Och missar inledningen av säsongen.
– Jag ska göra allt jag kan för att vara tillbaka så snart som möjligt.
Speedway • Publicerad 14 mars 2019
Dackarnas Jacob Thorssell, längst fram, har tvingats till operation. Här ses han tillsammans med Michael Jepsen Jensen, Tai Woffinden och Emil Sajfutdinov inför en match i Målilla.
Dackarnas Jacob Thorssell, längst fram, har tvingats till operation. Här ses han tillsammans med Michael Jepsen Jensen, Tai Woffinden och Emil Sajfutdinov inför en match i Målilla.Foto: Roger Carlsson

Åtvidabergssonen skadade armen när han körde motocross för en tid sedan. Han trodde att skadan skulle läka av sig självt, men det visade sig vara en fraktur på armen.

Thorssell tvingades till en operation, som genomfördes i onsdags.

Annons

– Jag trodde verkligen att jag skulle bli frisk och kunna köra i Polen den 31 mars, men tyvärr hade benet inte läkt ordentligt, så jag var tvungen att genomgå en operation, skriver Thorssell på Facebook.

Hur länge Thorssell – som hämtats in från Rospiggarna – blir borta är oklart, men risken finns att han missar Dackarnas elitseriepremiär, som körs den 9 maj.

– Jag är så ledsen för de lag jag kör i. Jag ska göra allt jag kan för att vara tillbaka så snart som möjligt.

Christian GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons