Annons

Banderoll på arenan: ”Lämna styrelsen eller bli avsatt”

Kalmar FF:s beslut att inte gå vidare med Henrik Rydström har fått många supportrar att gå i taket. På måndagsmorgonen protesterade några mot styrelsens agerande med en kritisk banderoll på Guldfågeln arena.
KALMAR • Publicerad 19 november 2018
Banderollen satt på Guldfågeln arena på måndagsmorgonen.
Banderollen satt på Guldfågeln arena på måndagsmorgonen.Foto: Henrik Eriksson

På söndagskvällen meddelade Kalmar FF:s styrelse att föreningen inte förlänger kontraktet med Henrik Rydström, som tränat laget sedan Nanne Bergstrand sjukskrev sig i somras.

”En enhällig styrelse ställde sig bakom att inte skriva nytt kontrakt med Henrik Rydström utan klubbledningen uppmanades att gå vidare med andra kandidater”, skrev styrelsen på KFF:s hemsida.

Foto: Henrik Eriksson
Annons

På måndagsmorgonen satt en stor tygvepa upptejpad vid biljettbåsen på arenan med ett tydligt budskap till styrelsemedlemmarna: ”Lämna styrelsen eller bli avsatt. Låt inte föreningens själ dö”.

LÄS MER OM RYDSTRÖMS AVSKED:

Henrik ErikssonSkicka e-post
David IsefjordSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons