Sport

Banderoll på arenan: ”Lämna styrelsen eller bli avsatt”

KALMAR Artikeln publicerades
Banderollen satt på Guldfågeln arena på måndagsmorgonen.
Foto: Henrik Eriksson
Banderollen satt på Guldfågeln arena på måndagsmorgonen.

Kalmar FF:s beslut att inte gå vidare med Henrik Rydström har fått många supportrar att gå i taket. På måndagsmorgonen protesterade några mot styrelsens agerande med en kritisk banderoll på Guldfågeln arena.

På söndagskvällen meddelade Kalmar FF:s styrelse att föreningen inte förlänger kontraktet med Henrik Rydström, som tränat laget sedan Nanne Bergstrand sjukskrev sig i somras.

”En enhällig styrelse ställde sig bakom att inte skriva nytt kontrakt med Henrik Rydström utan klubbledningen uppmanades att gå vidare med andra kandidater”, skrev styrelsen på KFF:s hemsida.

Foto: Henrik Eriksson

På måndagsmorgonen satt en stor tygvepa upptejpad vid biljettbåsen på arenan med ett tydligt budskap till styrelsemedlemmarna: ”Lämna styrelsen eller bli avsatt. Låt inte föreningens själ dö”.

LÄS MER OM RYDSTRÖMS AVSKED:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.