Annons

Avspark KFF ger dig det absolut senaste inför varje hemmamatch

Sporten levererar två större nyheter kring bevakningen av Kalmar FF den här säsongen.
Kalmar • Publicerad 26 mars 2019
Foto: Patric Söderström/TT

Med nye tränaren Magnus Pehrsson får vi access till delar av den sista träningen före match vilket tidigare tränare satt helt stopp för. Det här gör att vi kan levererar ännu bättre service.

I webb tv-programmet Avspark KFF på Barometern.se kommer du nu att få det absolut senaste med Kalmar FF inför varje hemmamatch.

Annons

Det blir premiär nu på lördag. Missa inte det.

Vi kommer också att ändra på betygsättningen av spelare. Tidigare har vi betygsatt alla spelare. Nu kommer vi att lyfta fram de fem spelare vi tycker har gjort bäst prestation i matchen och dela ut Barometernfjädrar från fem ner till ett.

– Det känns helt rätt i tiden att ändra på detta. Samtidigt vet vi att läsvärdet är väldigt högt vad gäller våra bedömningar av spelarna. Vi kommer precis som vanligt att publicera våra betyg någon minut efter slutsignal, säger Barometerns sportchef Lasse Hansson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons