Sport

Avspark KFF ger dig det absolut senaste inför varje hemmamatch

Kalmar Artikeln publicerades
Foto: Patric Söderström/TT

Sporten levererar två större nyheter kring bevakningen av Kalmar FF den här säsongen.

Med nye tränaren Magnus Pehrsson får vi access till delar av den sista träningen före match vilket tidigare tränare satt helt stopp för. Det här gör att vi kan levererar ännu bättre service.

I webb tv-programmet Avspark KFF på Barometern.se kommer du nu att få det absolut senaste med Kalmar FF inför varje hemmamatch.

Det blir premiär nu på lördag. Missa inte det.

Vi kommer också att ändra på betygsättningen av spelare. Tidigare har vi betygsatt alla spelare. Nu kommer vi att lyfta fram de fem spelare vi tycker har gjort bäst prestation i matchen och dela ut Barometernfjädrar från fem ner till ett.

– Det känns helt rätt i tiden att ändra på detta. Samtidigt vet vi att läsvärdet är väldigt högt vad gäller våra bedömningar av spelarna. Vi kommer precis som vanligt att publicera våra betyg någon minut efter slutsignal, säger Barometerns sportchef Lasse Hansson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.