Annons

Amo-stjärnan: ”Inget med spelarna att göra”

Amo HK-profilen Daniel Steen är tydlig. Beslutet att bryta med tränaren Jesper Svensson hade inget med speltruppen att göra.
– Det här ligger hos högre makter.
Alstermo • Publicerad 23 januari 2018
Daniel Steen menar att spelartruppen inte hade något med Jesper Svenssons sorti att göra.
Daniel Steen menar att spelartruppen inte hade något med Jesper Svenssons sorti att göra.

Amo HK har fortsatt chans att nå kvalet mot Handbollsligan men när man på onsdag möter Rimbo hemma gör man det med en ny tränarröst på bänken.

– Det är så klart trist att man behöver göra det här mitt under säsongen men samtidigt måste huvudtränaren och de som styr sportsligt kunna samarbeta. Det har de inte kunnat göra och då är det svårt, säger Daniel Steen.

Annons

– Det har inget med spelarna att göra.

Daniel Steen
Daniel SteenFoto: Henrik Eriksson

Hur påverkas spelarna av det här?

– Vi har en väldigt stark och bra spelargrupp. Det är många kloka huvuden. Vi har ett jobb vi måste göra och vi kan bara vara professionella och gå vidare.

Jesper Svensson ersatte i somras Andreas Stockenberg som då hade varit tre säsonger på sin post.

– Jag tycker att det har fungerat bra, det har varit bra träningar. Vi i spelargruppen har haft det bra. Men det här ligger hos högre makter. Kan inte tränaren och ledningen samarbeta är det omöjligt.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons