Annons

Fotboll: Lagets ägare stormade in på plan med pistolliknande föremål

Söndagskvällens fotbollsmatch i Grekiska superligan mellan Paok och Niklas Hults AEK Aten avbröts efter skandalscener.
Paoks ägare Ivan Savvidis stormade planen – och ett hölster bar han ett pistolliknande föremål.
Grekland • Publicerad 12 mars 2018
Foto: Uncredited

Nättidningen fotbollskanalen.se berättade om händelsen under sena söndagskvällen.

Det var efter att ett mål som Thessaloniki-laget Paok gjort först godkänts och sedan dömts bort som Savvidis ska ha gått in på planen och tagit sikte mot domaren, skriver sajten.

Annons

Man hänvisar till grekiska medier som uppger att lagets ägare ska ha haft med sig ett pistolliknande föremål och dessutom mordhotat domarna.

I händelsernas centrum fanns också förre Elfsborgsspelaren Niklas Hult, som spelar i AEK Aten. Han syns på bilderna, men tycks inte uppfatta föremålet som hänger i den förbannade Paok-ägarens midja.

Ett antal fans tog sig också in på planen i samband med händelsen och matchen avbröts efter tumult. Enligt den grekiska tidningen Kathimerini ska Savvidis ska även ha uttalat mordhot mot domarna.

Ivan Savidis, ägare till Paok, stormade ut på plan två gånger. Andra gången hade han tagit av sin överrock och såg ut att bära pistol. Han ska dock inte ha gjort något försök att använda vapnet.
Ivan Savidis, ägare till Paok, stormade ut på plan två gånger. Andra gången hade han tagit av sin överrock och såg ut att bära pistol. Han ska dock inte ha gjort något försök att använda vapnet.Foto: Uncredited
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons