Kalmar HC besegrade Grästorp

Kalmar HC tog viktiga poäng i bortamötet mot Grästorp i kvalserien till Hockeyettan.
Ishockey • Publicerad 16 mars 2018

Adam Persson inledde målskyttet i den andra perioden när han skickade in 1–0 efter en retur.

Yushiroh Hirano ökade sedan på ledningen när han dunkade in 2-0. Men med tre minuter kvar av andra perioden reducerade Grästorp till 1-2 i powerplay. Resultatet stod sig perioden ut och det var upplagt för en rafflande tredje period.

Med knappt två minuter kvar av tredje perioden åkte Kalmar HC på en utvisning för för många spelare på isen. I det efterföljande powerplay-spelet kvitterade Grästorp till 2–2. Det blev också resultatet efter full tid.

I förlängningen kunde sedan Kenny Bradford avgöra efter en riktigt läcker soloprestation. Därmed är Kalmar HC fortsatt obesegrat i kvalserien.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.